Cerere oferta de pret

Formular cerere oferta de pret

 

Ai nevoie de o oferta de pret pentru unul sau mai multe produse? Foloseste formularul de mai jos pentru a obtine o oferta simplu si rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi datele din formular si sa ne mentionezi codul de produs sau denumirea produselor care doresti sa fie cuprinse in oferta si cantitatea dorita pentru fiecare. Noi iti vom trimite oferta in cel mai scurt timp posibil. Pentru cantitati mai mari se pot oferi discounturi suplimentare, de la caz la caz, daca produsele nu fac parte din alte oferte existente.

Ofertele de pret pot fi utile pentru persoanele juridice care doresc sa cumpere cantitati mari de produse sau pentru firmele care doresc sa faca achizitii prin diverse fonduri sau granturi, si au nevoie de o oferta semnata si stampilata inainte de a efectua achizitia.

 

Formular pentru cererea unei oferte de pret:

 

*Preturile si stocurile pot varia de la o zi la alta sau chiar mai des. Trimiterea unei oferte de pret de catre ETOC Online SRL nu garanteaza mentinerea pretului sau disponibilitatea produsului. Produsele pot fi rezervate, la cerere, pentru maxim 72 de ore dupa agrearea pretului.

Mai multe informatii despre Achizitii prin fonduri nerambursabile gasesti aici: https://etoc.ro/achizitii-prin-fonduri-nerambursabile/

Mai multe informatii despre Achizitii prin SICAP / SEAP gasesti aici: https://etoc.ro/sicap-seap/

4.8 (89 voturi)
SC ETOC Online SRL | Toate drepturile rezervate © 2022 | www.etoc.ro $$ | Preturile includ TVA
Gazduit si dezvoltat de
Cos de cumparaturi0
Nu exista produse in cos
Continua cumparaturile
0