Metode de plata

Alege metoda de plata care ti se potriveste cel mai bine:

1. Online cu cardul bancar prin serviciile unui procesator de plati (exemplu: EuPlatesc, MobilPay, etc)
2. Prin OP (ordin de plata) sau transfer bancar in baza facturii proforme emise de ETOC Online.
3. Ramburs, agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.
4. Plata in rate, cu credit instant, 100% online, prin TBI Pay (serviciu momentan indisponibil)
5. Numerar la sediile Banca Transilvania.

Online cu card bancar

Plata cu cardul se face prin intermediul unui procesator extern cum ar fi EuPlatesc / MobilPay Netopia. Dupa ce ati finalizat o comanda pe site-ul nostru veti fi redirectionat catre pagina procesatorul de plati cu cardul.

Transfer Bancar / OP

Veti primi pe email Factura Proforma dupa ce finalizati comanda. Daca doriti sa achitati prin Transfer bancar sau prin Ordin de plata atunci descarcati Factura Proforma din atasamentul email-ului primit si folositi datele din ea pentru a finaliza plata. Daca ati achitat prin Transfer bancar si doriti sa grabiti procesul de validare al platii atunci trimite-ti un email la adresa asistenta@etoc.ro cu o copie dupa dovada platii.

Plata prin ramburs

La plasarea anumitor comenzi aveti optiunea de plata prin Ramburs. Acesta este un serviciu suplimentar si este posibil sa genereze costuri suplimentare fata de livrarea standard. Daca ati ales acesta optiune veti putea achita intreaga contravaloare a comenzii si costul de transport la firma de curierat care va livra comanda. In acest caz veti primi factura fiscala, pe email, dupa ce avem confirmarea platii din partea firmei de curierat.

Plata in rate prin TBI Pay

Alaturi de TBI Pay am implementat un sistem de finantare direct din de pe site-ul nostru, prin care poti sa accesezi plata in rate, fara drumuri la banca. Pentru cumparaturi cu valoare intre 100 si 1.000 de lei, poti sa beneficiezi de 4 rate fara dobanda. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi o comanda pe site-ul nostru si sa alegi modalitatea de plata TBI Pay. Dupa ce finalizezi comanda vei fi redirectionat catre pagina TBI Pay. Pentru mai multe informatii click aici.

4.8 (377 voturi)
SC ETOC Online SRL | Toate drepturile rezervate © 2022 | www.etoc.ro $$ | Preturile includ TVA
Gazduit si dezvoltat de
Cos de cumparaturi0
Nu exista produse in cos
Continua cumparaturile
0