Produse Resigilate, Second Hand si Refurbished

Pe acest site puteti gasi 4 categori de produse: Produse Noi, Produse Resigilate, Produse Second Hand si Produse Refurbished. Fiecare categorie este marcata corespunzator cu o eticheta deasupra pozei de produs, in titlul produsului si in descriere, mai putin pentru produsele Noi. Produsele Resigilate, Refurbished si Second hand au detalii despre starea produsului in descriere.

Va rugam sa cititi cu atentie descrierea produsului inainte de a plasa o comanda.

 

Produsele Noi sunt produse sigilate, in ambalajul lor original asa cum au venit de la producator, carre nu au fost utilizate. Produsele noi nu sunt evidentiate in mod special deoarece acestea constituie majoritatea produselor de pe site. Pentru a verifica daca un produs este nou puteti verifica in descrierea produsului, la Informatii suplimentare, Starea produsului.

Produsele Resigilate sunt produse noi sau putin utilizate, care au fost verificate si repuse la vanzare. Printre motivele resigilarii puteti gasi: ambalajul deteriorat sau desigilat, mici urme de utilizare, diverse accesorii lipsa, produs reparat sau produs lovit, etc. Fiecare produs Resigilat are in descriere motivul resigilarii.

Produsele Second Hand sunt produse utilizate anterior dar care sunt verificate si testate. Acestea se livreaza intr-o stare buna de functonare cu minim 12 luni garantie.

Produsele Refurbished sunt produse utilizate anterior dar care au fost recontitionate intr-un service autorizat. Acestea se livreaza intr-o stare foarte buna de functionare cu minim 12 luni garantie.

 

 

 

 

4.9 (44 voturi)
SC ETOC Online SRL | Toate drepturile rezervate © 2022 | www.etoc.ro $$ | Preturile includ TVA
Gazduit si dezvoltat de
Cos de cumparaturi0
Nu exista produse in cos
Continua cumparaturile
0