Prezentare camere video sport Insta360: produse si accesorii

Cu o camera Insta360, utilizatorii pot face fotografii si videoclipuri la 360 de grade la o calitate ridicata si pot transmite in direct experientele lor direct pe Facebook, Twitter, YouTube si alte platforme sociale. Privite intr-o casca VR, experientele Insta360 pot transporta oamenii in locuri si momente pe care nu le-au imaginat pana acum.

Prezentare produse Insta360

Insta360 este o companie profesionala de tehnologie inteligenta care ofera camere care imputernicesc oamenii sa impartaseasca liber experiente. Produce camere care va permit sa distribuiti tot continutul video, oriunde. De la Insta360 ONE 4K Edition pentru creatorii profesionisti, pana la versatilu Insta360 ONE X2, camerele Insta360 permit capturarea momentelor mari in detalii captivante.

Fondata in 2014, Insta360 este liderul mondial in camerele de 360 ​​de grade. Cu sediul in Shenzhen si cufundat in ecosistemul hardware incomparabil al orasului, Insta360 se mandreste cu crearea de produse revolutionare care imping nivelul atat al performantei, cat si al accesibilitatii.

 

Camera video sport Insta360 ONE 4K Edition, 4K, 360°, Waterproof, HDR, Voice Control, AI Editing

 

Camera video sport Insta360 ONE 4K Edition, 4K, 360°, Waterproof, HDR, Voice Control, AI Editing, Negru/Rosu

Doua moduri de a filma

ONE R se transforma din mers dintr-o camera 360 la un shooter cu unghi larg 4K 60 fps. Veti avea intotdeauna instrumentul potrivit pentru a captura actiunea.

Detaliile conteaza

Toti pixelii nu sunt creati egali. Dual-Lens 360 Mod ridica bara cu rezolutie Super 5.7K, utilizand codificarea H.265, procesare avansata a imaginii si un algoritm de finisare alimentat de AI pentru a pastra detaliile si a face ca filmarile dvs. sa apara.

Nici o drona? Nici o problema.

Functia Invisible Selfie Stick de la ONE R va permite sa surprindeti unghiuri aeriene usoare si perspective unice 3rd person, cu o simpla lovitura a incheieturii mainii, in timp ce utilizati Dual-Lens 360 Mod.

Afla mai multe despre Insta360 ONE 4K Edition.

 

 

Camera video sport Insta360 ONE X2 , 5.7K, 360° , Waterproof, Mod Steadycam, InstaPano, Slow Motion

Camera video sport Insta360 ONE X2 , 5.7K, 360° , Waterproof, Mod Steadycam, InstaPano, Slow Motion, Negru

Captura stabila cu un singur obiectiv

Puneti toata puterea de foc in spatele unui obiectiv cu modul Steady Cam. Filmari ultra-stabile, cu unghi larg, gata de partajare instantanee.

Cea mai buna stabilizare din joc

FlowState Stabilization a revenit cu un algoritm mai bun ca oricand. Aruncati camera mare si incomoda si luati la voi aceasta camera fixa de buzunar.

Controleaza timpul si spatiul

Faceti totul foarte lent sau accelerati lucrurile cu un hyperlapse. Editati cu usurinta materialele dumneavoastra 360 sau Steady Cam in aplicatia pentru telefon.

Afla mai multe despre Insta360 ONE X2

 

Selfie Stick Invisible Insta360

Selfie Stick Invisible Insta360

Compatibil cu: ONE R, ONE X2, ONE X, ONE, EVO

Lungime maxima: 120cm

Greutate: 162g

Culoare: negru

Afla mai multe despre Selfie Stick Invisible Insta360

 

5 (4 voturi)
SC ETOC Online SRL | Toate drepturile rezervate © 2022 | www.etoc.ro $$ | Preturile includ TVA
Gazduit si dezvoltat de
Cos de cumparaturi0
Nu exista produse in cos
Continua cumparaturile
0