Pasi de instalare Microsoft Office

Cititi mai jos pasii de instalare pentru Microsoft Office. Urmati acesti pasi pentru orice versiune de Office pentru Windows cumparata de la noi, chiar daca este vorba de Office 2019, 2016 sau 2013, indiferent de versiunea lor (Profesional Plus, Home & Business sau Home & Student).

Cum instalez Office pe calculatorul meu?

Pasul 1. Dezinstalarea

Asigurati-va ca ati sters toate versiunile anterioare de Office, inclusiv de Office 365. De multe ori, calculatoarele noi vin cu Office 365 preinstalat. Daca nu faceti acest lucru, este posibil ca Office-ul proaspat instalat sa nu functioneze cum trebuie.

Pentru a dezinstala Office-ul, urmati pasii furnizati in link-ul de mai jos:
https://etoc.ro/cum-sa-dezinstalezi-stergi-cheia-de-produs-pentru-office/

 

Pasul 2. Descarcarea

Descarcati varianta de Office in orice limba doriti. Asigurati-va ca descarcati software-ul original direct de pe site-ul Microsoft.
Daca descarcati sau aveti deja descarcata o versiune de pe Torrente, de exemplu, este posibil sa nu il puteti activa cand introduceti cheia de produs noua.

Descarcati versiunea dorita de Office de aici

Descarcarea poate dura cateva minute in functie de conexiunea dvs. la internet. Fisierul descarcat va avea la final extensia .ISO sau .IMG. Daca nu aveti cu ce sa deschideti acest tip de fisier, va recomandam sa descarcati unul de pe internet (cum ar fi Nero Burning Rome sau Daemon Tools, care este gratuit)

 

Pasul 3. Instalarea

Deschideti fisierul descarcat din link-ul de mai sus.
Office-ul se instaleaza automat in versiunea de 32 de biti. Daca aveti Windows-ul instalat pe 64 de biti, va recomandam sa instalati Office-ul tot pe 64 biti. Pentru asta, accesati imaginea descarcata si, in directorul „Office”, gasiti fisierul de instalare pentru 64 bit, conform imaginii de mai jos:

Alegeti versiunea dorita de Office32/64 bit

 

Dupa ce alegeti varianta dorita 32/64 biti, instalarea va incepe.

Asteptati pana se termina instalarea Office

 

4. Dupa instalare, deschideti una din aplicatii (ex: Word, Excel)

Office a fost instalat

 

Veti avea 2 optiuni de activare. Activarea Online (I want to activate the software over the internet) si Activarea prin telefon (I want to activate the software by telephone). Daca este prima data cand cand activati cheia de produs, selectati Activarea Online. Daca Office-ul a mai fost instalat pe acelasi calculator si doriti reactivarea licentei, selectati Activarea prin telefon.

Activare Office

 

5. Copiati Codul de Activare primit prin email de la noi si introduceti-l in caseta corespunzatoare.

 

Introduceti cheia de activare Office

In acest moment, Office-ul este activat cu succes.

 

Exista momente in care licenta nu se poate activa online deoarece poate exista un firewall / antivirus care blocheaza activarea online si atunci este necesara activarea prin telefon.

Daca din diverse motive, cheia nu se activeaza online, apasati butonul Inapoi (Back) si alegeti Activarea prin Telefon (I want to activate the software by telephone).

Activare Office prin telefon

 

In Expertul de activare (Activation Wizard), selectati Activez software-ul prin telefon (I want to activate the software by telephone) , apoi Urmatorul (Next). Daca nu se intampla nimic atunci cand selectati Urmatorul (Next), utilizati tasta Enter de pe tastatura.

Sub Pasul 1 (Step 1) din Expertul de activare, selectati tara/regiunea dvs., apoi apelati numarul de telefon al Centrului de activare pentru produse care este listat sub tara/regiunea selectata.

Atunci cand vi se solicita in Centrul de activare pentru produse, furnizati ID instalare (Installation ID) care este afisat in Expertul de activare sub Pasul 2 (Step 2) .

Centrul de activare pentru produse va va oferi un ID de confirmare (Confirmation ID) pe care il introduceti in Expertul de activare sub Pasul 3 (Step 3).

Selectati Urmatorul (Next) si urmati solicitarile pentru a finaliza procesul de activare. Daca nu se intampla nimic atunci cand selectati Urmatorul (Next), utilizati tasta Enter de pe tastatura.

Daca activarea nu reuseste, nu ezitati sa ne contactati prin email la adresa asistenta@etoc.ro

Voturi
SC ETOC Online SRL | Toate drepturile rezervate © 2021 - 2022 | www.etoc.ro $$ | Preturile includ TVA
Gazduit si dezvoltat de